Participació Voluntariat Ambiental jornada “De l’horta a la plaça

 

IMG-20160130-WA0008

 Diumenge passat 31 de gener, el Voluntariat  Ambiental/ Campus Sostenible, ens hem donat cita en la jornada “De l’horta a la plaça”,organitzat per les regidories d’Agricultura i Horta i Devesa-Albufera i amb col·laboració del Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (Cerai), del Consell Agrari Municipal, l’EMT i la Generalitat Valenciana.

Aquesta trobada amb la finalitat de projectar les activitats a realitzar per part del voluntariat en el segon quadrimestre, participar de la xarrada SOM ELS QUE MENGEM i visitar els quasi 80 llocs que oferien diversitat de productes: producte primari fresc o elaborat, de producció agroecológica i ecològics de l’horta,
va haver-hi artesania i eines agrícoles i fins i tot llibres de temàtica agrícola fins a la presentació de cultius presents en l’horta periurbana de València. Segons el tipus de producte, van compartir la plaça les varietats locals més tradicionals i les més innovadores.

finalment ressaltar que són de gran impacte els beneficis de posar en valor l’horta situada en el terme municipal de la ciutat. Els beneficis són mutus entre consumidors i agricultors, tal relació permet comptar amb productes alimentosos de qualitat, saludables, de proximitat, preus justs i sense intermediaris.

 

 

WP_20160131_001

WP_20160131_11_02_38_Pro

PEATONALIZACION DE LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO , MERCADILLO ECOLOGICOPEATONALIZACION DE LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO , MERCADILLO ECOLOGICO